Natalia si Alexei
Un prieten profesionist! Ne-am simtit extrem de bine alaturi de Andrei. De parca ne cunoastem de multi ani. Calm si cu sfaturi utile alaturi la orice pas. Flexibil, punctual, omenos, de treaba!
Pozele au fost primite in timp si peste masura asteptarilor noastre 🤩
Mult succes in continuare! Recomand cu incredere!

Marcel si Silvia
Iti multumim pentru flexibilitatea de care ai dat dovada (sesiunea foto si nunta in zile diferite), pentru buna dispozitie si pentru pozele foarte frumoase si originale. Bravo Andrei, tine-o tot asa mai departe.

Victoria si Radu
Mersi mult ca ai fost alaturi de noi in ziua nuntii. Esti un fotograf foarte talentat, dotat cu un talent deosebit de a imortaliza momentele semnificative. Se vede clar ca iti place ceea ce faci si stii cum sa faci oamenii cu care lucrezi sa se simta in largul lor. Esti un fotograf foarte talentat si plin de idei frumoase. Ne-ai cucerit pe loc intelegand cum suntem noi si ce exact ne dorim. Nu ne ramane decat sa iti dorim multe succese in continuare si sa speram ca ne revedem de curand la alte ocazii frumoase. Ps: Mersi pentru rabdare.

Равиль и Валентина
Добрый день. Андрей,мы хотим поблагодарить вас за вашу проделанную работу,за ваш труд и терпение)). Мы очень рады,что доверили этот замечательный день именно вам. Вы сделали его ярким и незабываемым. Глядя на наши фото,мы понимаем,что вы делаете свою работу идеально,с исключительным и несомненным талантом и открытой душой. Нам было очень приятно и легко с вами работать. Большое вам спасибо!!!
Daniela
Andrei! Sa stii ca chiar daca a trecut ceva timp de la nunta :)... eu nu incetez sa privesc pozele in care tu ai depus atata si atata suflet!!! Iti multumim din suflet pentru rabdarea si devotamentul de care ai dat dovada!!! Pozele raman a fi unica amintire...pe care le vom pastra toata viata :). Mult succes si perseverenta in tot ceea ce faci! Pentru-ca tu o faci din suflet! Pe curand !!! :)
Денис и Александра
Огромное спасибо Андрею за те прекрасные моменты нашего праздника, которые он смог запечатлить на замечательных фотографиях. С вами было легко и приятно работать, а главное крайний результат, который нас очень радует при каждом просмотре фото и видео с нашей свадьбы.
Aristocrat
Mersi mult Andrei pentru lucru care lai facut. Suntem foarte multumiti. Cum avem ocazia nu mai decit apelam la tine! Esti bravo!
Sabina
Mulțumesc pentru poze, sunt excepționale, îndeosebi cartea cadou care ne-ati oferit-o e deosebita, multa bafta și succese
Оля
Buna ziua. Vreau sa va multumesc pentru lucrul pe l-ati facut inregistrind sarbatoarea noastra modesta. Mi-a placut ceea ce s-a primit. Aproape in fiecare seara privesc. Multumesc pentru receptivitate, rabdare si punctualitate. Va doresc pe viitor sa aveti kiti mai multi clienti, inspiratie si puteri de a munci
Toma
Salut am vrut sa va multumim mult pentru lucru care lati facut , pozele si video sunt foarte super , tara neau placut , am ramas impresionati. In timpul nuntii ati fost foarte atenti ati prins momente potrivite , continuati tot asha Va dorim mult succes !!! Din partea noastra va vom recomanda !
Elena
salut. multumim mult pentru staruinta voastra. am avut o zi deosebita, de care imi amintesc zilnic fotografiile facute de tine. succes mai departe.